Care este cel mai bun adeziv pentru placarile cu gresie in cat si cu faianta

 

Care este cel mai bun adeziv pentru placarile cu gresie in cat si cu faianta

 

Dar daca plachezi cu marmura, ce adeziv ar fi bine sa folosesti? Cum montezi corect parchetul laminat? Dar pe cel clasic? Si cat de uscat trebuie sa fie parchetul? Sau ce solutii ai la dispozitie pentru a lipi mocheta sau linoleum pe pardoseala? La toate aceste intrebari, precum si multe altele, gasesti raspunsuri in aceasta sectiune.

In momentul cand incepi o lucrare pe cont propriu, dar experienta insuficienta in domeniul constructiilor si amenajarilor lasa loc pentru greseli, este bine sa stii ca unele dintre acestea pot fi remediate, cu indicatiile potrivite.Este si cazul unei situatii prezentate de unul dintre cititorii Cristian B. ne-a cerut parerea in legatura cu acoperirea cu tinci a vopselei lavabile, care fusese aplicata in mod gresit direct peste adezivul de armare. Iata mai jos mesajul acestuia:

 

“As avea nevoie de un sfat

 Am izolat casa cu polistiren, dupa care am tras adeziv de armare, peste care, din nestiinta, am dat direct cu vopsea lavabila de exterior. As vrea sa dau un tinci, deoarece nu-mi place cum arata si nu stiu daca este posibil sau cum sa procedez. Exista vreo amorsa cu care as putea da peste vopseaua lavabila ca sa nu am probleme cand dau cu tinci? Va multumesc anticipat!”.In aceasta situatie, recomandarea noastra a fost una simpla. In primul rand, suprafata fatadei trebuie curatata in zona deteriorata si chiar spalata, daca este incarcata cu praf si mizerie. In al doilea rand, daca vopseaua lavabila utilizata nu este una care sa impiedice aderenta tinciului, atunci acesta va fi aplicat direct pe suprafata. Este recomandata folosirea unui tinci pentru termosistem, pentru a evita aparitia fisurilor. Iar daca este de culoare alba, cu atat mai bine. In acest fel, se va obtine o suprafata mai fina, care va permite aplicarea vopselei lavabile cu amorsa specifica.Astfel, de acum incolo, cand vei mai fi pus in fata unei situatii identice sau similare, vei sti exact cum sa procedezi. Totul ce trebuie sa faci este sa ai putina rabdare si sa cauti sfaturile potrivite

profesionalconstruction concept SRL

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *