Textura siliconica superelastica pentru fatade, o solutie practica si economica

Decorarea peretilor exteriori cu textura siliconica superelastica este cu adevarat o solutie pe termen lung si va contribui decisiv la prevenirea degradarii lor.

Textura siliconica superelastica va ajuta la protejarea tencuielii exterioare ani la rand, datorita adaosului de rasini siliconice. Poate fi utilizata in constructii, pentru protectia si decorarea suprafetelor exterioare din ciment, glet de ipsos, zidarie si pe orice tip de termosistem agrementat, dar se poate folosi si la interior pentru vopsiri rezistente si superlavabile.

Totodata, compozitia sa siliconica permite spalarea fatadelor. Apa nu va deteriora fatada, astfel incat ea va fi protejata ani de zile si nu va crapa, daca apar fisuri in pereti. In plus, consumi jumatate din cantitatea folosita la o tencuiala normala, avand un consum specific de 1 – 1,5 kg/mp.

Cum se utilizeaza

Textura siliconica este o emulsie acrilica ce poate fi folosita atat la exterior, cat si la interior. Are un aspect texturat si un timp de uscare cuprins intre 6 si 24 de ore.

Se aplica folosind trafaletul si nu are nevoie de diluare, este gata pregatita pentru utilizare. Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate, netede si amorsate in prealabil.

In clipul video de mai jos poti vedea cum se foloseste aceasta textura siliconica, precum si ce aspect are:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *