Cu design elegant si modern gratarul se integreaza cu usurinta in decorul curtii sau gradinii si ofera un mod placut de a pregati masa pentru familie si prieteni.

Va prezentam un gratar de gradina, ce cuprinde  blat de lucru stanga dreapta, dece un gratar de  caramida plina????

Un gratar de caramida plina,rezista cel putin 20 de ani pentru a rezista va trebui sa respectam anumite date tehnice

Placa  pe care urmeaza sa amenajam gratarul va trebui sa reziste greutatii acestuia in functie de  modelul ales

Placa va trebui sa fie foarte rezistenta armata cu plasa de Buzau cu dimensiuni variabile in functie de ternul si locatia respectiva

Este un gratar zidit pentru curte si gradina care garanteaza gustul produselor preparate la focul de lemne sau carbuni Datorita temperaturi degajate in interior da posibilitatea de-a  iesi ca produs finit foarte fraged. Pregatit pentru sezonul estival care incepe, dar si pentru sezoanele intremediare – gratarul fiind gata de utilizare in orice zi din an. Cu design elegant si modern gratarul se integreaza cu usurinta in decorul curtii sau gradinii si ofera un mod placut de a pregati masa pentru familie si prieteni.

 

Gratarele de gradina au aparut ca un raspuns firesc la dorinta oamenilor de a se bucura de gustul inconfundabil al alimentelor preparate in aer liber, la foc de lemne, foc de tabara, in proximitatea casei, fara a parcurge zeci sau sute de kilometri pentru a gasi un colt in natura care sa le ofere acest privilegiu. Piese de rezistenta in orice gradina sau curte, cuptoarele, gratarele de gradina  din caramida plina sau gratarele cu Cuptor,Blat, Afumatoare inclus produse de firma noastra sunt ideale pentru a lua masa sau pentru divertismentul in aer liber. Alegeti dintr-o mare varietate de modele de gratare de gradina pentru a crea bucataria de vara desavarsita.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *