Proiecte de case moderne sau traditionale, inspirate din arhitectura europeana, dar si de pe alte continente. Prezentam doar proiecte de case care merita!

Proiectare si constructie case Caramida Lemn Bucuresti si Romania

Profesionalconstruction concept este acum prezent  in Bucuresti si in ROMANIA, prin partenerii autorizati din BUCURESTI SI ROMANIAPentru tine asta inseamna proiecte de case, autorizare si executia constructiei pana la cheie oriunde in Bucuresti sau imprejurimi.

Consultanta imobiliare Bucuresti RomaniaAlegerea terenului potrivit pentru o investitie imobiliara in Bucuresti reprezinta de cele mai multe ori o adevarata provocare. Pentru asta iti oferim un serviciu specializat de consultanta imobiliara axata pe solutii de arhitectura si urbanism.

Proiectare case Bucuresti Romania Concepem proiecte atat pentru autorizarea cat si pentru realizarea constructiei dorite. Proiectarea caselor in  trebuie Bucuresti sa tina cont si de amplasament, de specificul terenului si de integrarea noului proiect in zona. Apeleaza la arhitectii nostri daca iti doresti un proiect de casa in  Bucuresti, ILFOV, ROMANIA

Autorizare si avizare proiecte constructii Bucuresti

La cerere, PROFESIONALCONSTRUCTIONCONCEPT poate acorda sprijin in obtinerea avizelor si acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism si care vor face parte din documentatia pentru autorizarea construirii imobilului in Bucuresti sau imprejurimi.

Constructie case Bucuresti Romania Profesionalconstructionconcept executa lucrari de constructii de case, vile, pensiuni, case de vacanta, pe structura din zidarie, lemn sau beton armat, cu respectarea tuturor cerintelor impuse de legislatia in domeniu si tinand cont de specificul zonei BucurestiSpecialistii nostri se implicaactiv in toate etapele si fazele de executie, inclusiv in asigurarea celor necesare pentru receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si oferirea de consultanta privind alegerea materialelor, respectiv prezentarea unor solutii de design interior.

Proiectare si constructie cladiri cu destinatie turistica in Bucuresti si Romania

In cazul in care vrei sa construiesti un hotel, un motel sau o pensiune in zona Bucuresti ar trebui sa consideri  ca prima optiune. Serviciile integrate pe care le oferim transforma proiectul afacerii tale in realitate.

De asemenea poti sa ne contactezi in vederea proiectarii si construirii in  Bucuresti  si in toata Romania a spatiilor de birouri, magazine, restaurante, clinici medicale, showroom-uri, sedii de firme, blocuri de locuinte sau alte tipuri de imobile cu destinatie rezidentiala, comerciala ori industriala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *