Peste 200 ha de pasune, dezmembrate în vederea valorificarii terenului Informaţiile publicate de arenaconstruct.ro pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Citeste articolul intreg https://www.arenaconstruct.ro/category/piata-imobiliara/ .

Pentru a putea fi valorificat, un teren cu suprafaţa totală de peste 200 ha, aparţinând domeniului privat al unui municipiu, urmează să fie parcelat. Terenul are în acest moment categoria de folosinţă păşune. Proiectul este în curs de aprobare de (mai mult…)Citeste mai mult

Informaţiile publicate de arenaconstruct.ro pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Citeste articolul intreg https://www.arenaconstruct.ro/category/piata-imobiliara/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *