Profesional Construct a lasat in urma radacinile sale din Buzau inca din 1996 si de atunci nu a mai privit inapoi. Cu mii de proiecte de succes sub bagheta noastra, putem spune cu mândrie că suntem una dintre companiile de construcții de încredere în Romania si care desfășoară lucrări de construcții atât interne cât și internaționale.

Pentru mai mult de 19 ani, Profesional Construct a oferit o gama larga de servicii de constructii in Buzau si multe alte orașe din Romania și din întreaga lume. Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde si chiar peste așteptările clientului, la toate nivelurile. Noi nu numai ca onoram angajamentele , ci suntem cunoscuti pentru respectarea termenelor dure oferind în același timp nimic altceva decat calitate . Scopul nostru este de a crea o relație receptiva cu clientii , care ne permite să se întâlnească și chiar să depășească obiectivele pentru fiecare dintre proiectele noastre.

Profesional Construct este bine cunoscut pentru inovație și prin colaborarea cu succes cu clienții noștri, designeri, sub-contractori, consultanți, precum și furnizori; am fost în măsură să furnizam un nivel mai specializat de servicii. Suntem continuu in evoluție și înțelegem diferitele aspecte de livrare a unei constructii cu valoare ridicata si proiecte complexe cu usurinta.

ECHIPA PROFFESIONAL CONSTRUCT

Dan Anghelescu

CEO and Board Member

Ioana Petrescu

Manager conturi clienti

George Niculae

CTO Manager Resurse Umane

Vasile Constantin Alexandru

Inginer Constructor, Diriginte de Santier